Vinter-Kilifi

  Udfordrende undervisning

   Oprigtig Tro

    Ægte Fællesskab

    Vinter-Kilifi

    (Tilmelding nederst på siden)

     

    Vinter-Kilifi 2018

    Ankomst 26. januar kl. 19.30

    Hjemrejse 28. januar kl. 14.00

     

    Så er der igen VinterKilifi. Sidste år var en kæmpe succes, så nu slår vi endnu engang dørene op til vinterens største teenagebegivenhed.

      

    Sommer-Kilifi er, som du måske ved, en uges lejr hver sommer i forbindelse med Pinsekirkernes Sommercamp i Mariager. Kilifi holdes på Frydensberg Efterskole, og det er vi som skole rigtig glade for. Vi er faktisk så glade for kilifi, at vi synes det skal være to gange om året.

    Derfor bad vores skoleforstander Finn Mester vores skolepræst Peter Senholt og Kilifileder Søren Senholt, om de ikke ville samle en gruppe af dygtige teenageledere og lave en rigtig fed weekend i januar.

     

    Rigtig mange teenagere i 7. og 8. klasse går til noget undervisning i deres kirke. Nogen kalder det at gå til præst, andre kalder det bibelklasse. Nogen steder har opfundet deres helt eget navn for det. Men VinterKilifi handler om at samle alle jer, og give jer en ordentlig indsprøjtning af god undervisning, fantastisk lovsang, underholdning og aktiviter osv. osv.

     

    Vi håber at rigtig mange vil kontakte kilifivenner rundt om i landet og bruge VinterKilifi som en gensynsweekend – både for teenagere og medarbejdere. Men vi håber selvfølgelig også at der kommer mange, som aldrig har været på Kilifi før. Alle er velkomne.

     

    På vinterkilifi kommer du til at bo på Frydensberg Efterskoles værelser. Eleverne har selv været med til at bestemme hvordan deres værelse skal se ud og hvilke møbler de ønsker at have, så du kan glæde dig til at se, hvordan lige præcis dit vinterkilifiværelse kommer til at være.

    Husk at passe rigtig godt på værelset. Tænk på hvordan det ville være, hvis du skulle låne dit værelse derhjemme ud til nogle fremmede, der skulle på lejr.

     

    Nu mangler du bare at tilmelde dig her.

     

    Når du har udfyldt tilmelding modtager du en deltagermail med oplysning om betaling osv.

     

    Pakkeliste:

    Lagen, pude, dyne/sovepose.

    Tøj til alle tre dage. Husk noget der kan tåle at blive beskidt.

    Varmt overtøj.

    Sko eller støvler der kan tåle noget.

    Bibel hvis du har. Spørg evt din teenageleder eller præst.

    Penalhus.

    Toiletsager - Husk tandbørsten!!!

    Håndklæde.

     

    Pris: 250 kr.