Udfordrende undervisning

Oprigtig Tro

Ægte Fællesskab

Frydensbergs værdigrundlag

Skolens undervisning og dagligliv bygger på følgende værdier:

• Livet er en dyrebar gave skænket af Gud, hvorfor det i alle livets faser omgærdes med respekt.
        • Alle mennesker er skabt i Guds billede og er en unik personlighed, der består af ånd,
          sjæl og legeme.
        • Personlig tro på Gud er den vigtigste erfaringskilde til at blive og være et autentisk menneske.
        • Mennesket bygges op ved, at dets særegenhed bliver set og forstået af andre, og at det samtidig selv ser og forstår andre.’
        • Kristne normer og standarder samt værdier som åndsfrihed, ligeværd og demokrati udgør en ramme for den enkeltes udfoldelse i fællesskabet.

Skolens undervisning og dagligliv bygger på følgende målsætning:

• At skabe en levende og aktuel skole, der er præget af liv og trivsel for både elever og ansatte.
        • At elevens identitet formes og dannes, så den enkelte oplever modning og vækst.
        • At eleven kvalificeres fagligt, socialt og åndeligt til videre uddannelse, herunder oplever fodfæste og afsæt for sit videre liv til at forstå, navigere i og påvirke samfundet.
        • At eleven oplever betydningen af at vise barmhjertighed gennem at være en del af en opgave, hvor der rækkes ud til grupper med særlige behov.