fbpx
logo

Kilifi //AFLYST

KILIFI //AFLYST

Kilifi 2020 // AFLYST


Det er med ærgrelse og sorg at vi må meddele at KilifiGaf 2020 bliver aflyst. Regeringens udmelding om ikke at afholde større arrangementer frem til august 2020 berører Sommercamp i Mariager og derved også vores teenage- og ungdomsspor.

Vi ved, at ugerne i Mariager sætter spor i livet hos vores unge og teenagere, og derfor er det med ekstra stor sorg, at vi ikke kan mødes i år til udvikling, læring, møder, fester og fællesskab. Vi ser frem til at komme stærkt igen i 2021 med endnu bedre og stærkere spor.

Alle som har tilmeldt til sig til 2020 vil naturligvis få deres penge retur.

info-image

KILIFI-GAF er for alle der har afsluttet 5. eller 6. klassesom ønsker sig den fedeste sommerferieoplevelse! KILIFI er en lejr fyldt med glæde, vild energi, sjov og spas, fede aktiviteter, fællesskab men vigtigst af alt Guds kærlighed. Så hvis det lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert med til sommer!

info-image

På KILIFI ønsker vi at sprede budskabet om at Gud ønsker fællesskab med os alle, uanset alder, derfor bestræber vi os på at skabe et ærligt og åbent fællesskab hvor der er plads til alle. KILIFI er en uges ferie, hvor man får lov til at være på lejr med alle sine ”søskende” helt uden forældre. Vi er en stor flok ledere der bare ønsker at lære lige præcis dig at kende og vil være din ven og storesøster/bror.

Tilmeld dig!

Hvis du synes at alt det her lyder helt fantastisk, så hop ind på linket og tilmeld dig til en fed uge

Bliv leder!

Hvis du til gengæld ønsker at være leder og ønsker at være med til at skabe den fedeste sommer for de dejlige tweens, så tilmeld dig her...