fbpx
Hov. Prøv med venstreklik i stedet...
logo

Kilifi

KILIFI

info-image

KILIFI-GAF er for alle der har afsluttet 5. eller 6. klassesom ønsker sig den fedeste sommerferieoplevelse! KILIFI er en lejr fyldt med glæde, vild energi, sjov og spas, fede aktiviteter, fællesskab men vigtigst af alt Guds kærlighed. Så hvis det lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert med til sommer!

info-image

På KILIFI ønsker vi at sprede budskabet om at Gud ønsker fællesskab med os alle, uanset alder, derfor bestræber vi os på at skabe et ærligt og åbent fællesskab hvor der er plads til alle. KILIFI er en uges ferie, hvor man får lov til at være på lejr med alle sine ”søskende” helt uden forældre. Vi er en stor flok ledere der bare ønsker at lære lige præcis dig at kende og vil være din ven og storesøster/bror.

info-image

All invited – all united

På KILIFI er der fest! Årets tema 2019 er ”All invited – all united”. Gud inviterer os alle til at tilbring tid med Ham, Jesus og Helligånden, og til at have fællesskab og ‘good times’. Vi vil derfor i løbet af hele ugen sætte fokus på, at Jesus er for alle, og at han inviterer os til fællesskab med Ham.

  • Ankomst lørdag d. 13. juli kl. 13:30-15:00
  • Afhentning fredag d. 19. juli kl. 16:00

Tilmeld dig!

Hvis du synes at alt det her lyder helt fantastisk, så hop ind på linket og tilmeld dig til en fed uge

Bliv leder!

Hvis du til gengæld ønsker at være leder og ønsker at være med til at skabe den fedeste sommer for de dejlige tweens, så tilmeld dig her...

  • Vinter-Kilifi

  • 250 kr
    24.-26. januar 2020
  • Vinterkilifi er et lejertilbud for dig og alle dine venner, som går i 7. eller 8. klasse. Lejren foregår på Frydensberg Efterskole i Mariager. Der er garanti for masser af fede aktiviteter, spændende workshops, gode venner og masser af hygge. Men frem for alt er det Jesus vi er samlet om.

    Vi tror på, at Jesus er levende og at Han gerne vil være sammen med os. Han inviterer os alle til et liv sammen med ham. På Vinterkilifi inviterer vi Jesus til at være centrum. Vi skal lære om ham og gå på opdagelse i alt det god, Han har til os. Så vil du opleve og lære mere om livet sammen med Jesus, ja så skal du med på Vinterkilifi. Vi glæder os til at se DIG!